Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

9 ok, hogy miért a Drupal Commerce az egyik legjobb integrált webáruház

A Drupal Commerce egy webáruház rendszer amely a Drupal CMS-re épül, vagyis nem szükséges a tartalomkezeléshez és az ekereskedelemhez két külön rendszer használata. Ezáltal egy Drupal webáruház nagyon nehezen hasonlítható össze egy dedikált ecommerce platfommal, mint például a Magneto, vagy a Pretashop.


Miért? Az elmúlt évek Google algoritmus változásai (Panda, Pingvin, Kolibri) a tartalommarketinget helyezték előtérbe mint online marketing stratégiát. Ez azt jelenti, hogy egy webáruház hosszútávon sikeresebb lehet, ha egy megfelelő tartalomkezelő rendszer is párosul mellé. Az olyan webáruházak, amelyek Magneto, vagy Pretashop alapokra épültek csak akkor lesznek képesek az új kihívásoknak megfelelni, ha egy megfelelő tartalomkezelő rendszerrel összekapcsolják őket. Az ilyen megoldások azonban inkább csak hidat jelentenek a két rendszer között, lényegében soha nem lesz teljesértékű CMS az így létrejött rendszer.
 

Amire valójában minden sikeres webáruház tulajdonosnak szüksége van, az egy egységes tartalomkezelő és egy hozzá szorosan kapcsolódó ecommerce platform. Ezért gyűjtöttem össze kilenc pontban, hogy miért legyen érdemes Drupal webáruházat választani.
 

 1. A Drupal egy nagyszerű tartalomkezelő rendszer: modern, rugalmas, keresőbarát és még hosszan sorolhatnám a jelzőket, de összességében minden adott hozzá, hogy online marketing szempontból is sikeres oldalak készülhessenek vele. A Drupal Commerce pedig 100%-ig a Drupal alapjaira épül, kihasználva annak minden erejét és erősségét. Ennek köszönhetően mind az oldal adminisztrátorai, mind a látogatói egységes, jólműködő rendszer használhatnak, ahol nincsenek éles határok a „honlap” és a „webáruház” között.
 2. A fejlesztési idő (és természetesen így a fejlesztési költségek is) alacsonyabbak, mintha két külön rendszert kellene fejleszteni és összekapcsolni.
 3. Nincs szükség két külön designra a CMS-ünkhöz és a webáruházhoz, hanem csak egy design szükséges, így az egész oldal egységes képet alkot végső soron.
 4. Nem kell manuálisan frissíteni tartalmakat, vagy termékinformációkat, ha például egy landing page-re van szükségünk, ahol tartalmak és termékadatok egyaránt megjelennek.
 5. Egy Drupal + Drupal Commerce oldal adminisztrációja és karbantartása jóval egyszerűbb, hiszen a webáruházat kezelő személyeknek csak egy rendszer használatát kell megtanulniuk.
 6. A keresőoptimalizálás (SEO) és a konverziós ráta optimalizálás (CRO) jóval egyszerűbb, mivel egy rendszerrel kell csak dolgozni, nem kettővel.
 7. Egységes riportok és statisztikák érhetőek el: nyomon követhető hány látogatója volt a weboldalnak, ezeknek hány százaléka konvertált fizető vásárlóvá, milyen értékben és gyakorisággal vásároltak.
 8. A Drupal sokféle közösségi megoldást kínál, hogy szorosabb kapcsolatot tartsunk a vásárlókkal, ami újabb vásárlásokra ösztönzheti meglevő vevőinket és hosszabb vásárlói élettartam érhető el.
 9. A Drupal Commerce ingyenes. A Magneto és Wordpress közösséggel szemben a Drupal esetében a prémium pluginek/modulok nem kerülnek pénzbe. Ez nem jelenti azt, hogy rossz a Drupal támogatása, sőt az egyik legjobb támogatással rendelkezik.
   

Nehéz mindössze pár pontban összeszedni és igazolni, hogy miért a Drupal Commerce az egyik legjobb megoldás webáruház készítésére és üzemeltetésére, azonban remélem sikerült betekintést engednem a főbb paraméterekbe. Ha szeretne többet megtudni akkor érdemes megnézni a Drupal Commerce demo változatát, vagy kérdezzen bátran tőlünk elérhetőségeink valamelyikén!

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő