Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

A legjobb Google Font betűtípusok magyar karakterkészlettel

A Google Fonts az egyik legjobb választás egyedi betűtípusok honlapunkra történő beágyazásához. Több, mint 600 féle ingyenesen használható betűtípus közül választhatunk, így első nekifutásra nehéz lehet kiszűrni ekkora választékből a legjobbakat, ezért gyűjtöttük össze és osztjuk meg a saját kedvenceinket. Az alábbi listában csak olyan betűtípusokat ajánlunk, amelyek tartalmazzák a magyar ABC teljes karakterkészletét (latin extended subsetting).
 

Bree Serif

A Bree Serif a Bree (sans-serif) betűkép testvére, amely a sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően azonnal népszerűvé vált. Modern megjelenésének köszönhetően mind nyomtatásban, mint képernyőn jól mutat, főként címsorokhoz ajánljuk.


 

Lobster Two

A Lobster egy gyönyörűen megtervezett typeface Impallaritól. Vastagított betűi kézírásos elemeket tartalmaznak.


 

Lora

A Lora egy kiegyensúlyozott, modern, serif betűkép mérsékelt kontraszttal, amely remek választás hosszú szövegrészekhez.


 

Open Sans

Az Open Sans egy rendkívül népszerű sans serif betűtípus, amelyet sok designer kedvel mivel kitűnően helyettesítő vele a (sokak által nem kedvelt) Helvetica.


 

Oswald

Egyike volt az első Google Font-os betűképeknek, keskeny változatát pedig gyakran használják hosszú címsorok esetében.


 

Oxygen

Ingyenesen használható typeface, amely kiválóan mutat felhasználói felületeken, 3 vastagságban elérhető.Roboto

A Roboto népszerűsége kettősségében rejlik: vonalai egyszerre geometrikusak és rendkívül nyitottak, barátságosak.


 

PT Sans

A PT Sans tervezésének alapját eredetileg orosz sans serif betűtípusok jelentették.


 

Source Sans Pro

Az Adobe első ingyenesen elérhető betűcsaládja. Sans serif typeface, amelynek célja az egyszerű olvashatóság volt és főként felhasználó felületekre (user interface) tervezték.


 

Ubuntu

Az Ubuntu betűcsalád tervezések a célja az volt, hogy átadja az Ubuntu hangulatát minden téren: menükben, gombokon és rendszerüzenetekben. Sans serif betűtípus, amely jól mutat számítógépek és mobil eszközök kijelzőjén egyaránt.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő