Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Miért használjunk responsive web designt?

Napjaink rohamosan növekvő mobil eszköz használata mellett lehetetlen versenyben maradni, ha a weboldalunk nem responsive. A responsive web design révén ugyanis függetlenül attól, hogy milyen készülékről nyitják meg a honlapunkat, annak megjelenése optimalizálva lesz az adott készülékre. Amennyiben az Ön honlapja még nem responsive és azon gondolkodik, hogy megéri-e a befektetés, akkor olvassa el az alábbi hét érvet, hogy milyen haszonnal járhat vállakozásának ha responsive designra vált!
 

1. Jobb felhasználói élmény (UX)

A legnyilvánvalóbb előnye a responsive honlapoknak, a hagyományos társaikkal szemben, hogy mobil eszközökön is tökéletes felhasználói élményt nyújtanak. Esztétikus, átlátható szerkezet, érintőképernyőre optimalizált felületek, könnyű olvashatóság, gyorsabb betöltődés, ezek mindössze a legalapvetőbb dolgok, amelyek javítják a mobilos felhasználók élményét és elégedettségét, ha menetközben szeretnének információhoz jutni honlapunkon keresztül.
 

2. Nincs szükség külön mobil oldalra

Sok weboldal külön mobiloldalt tart fent, hogy a mobilról érkező látogatóit kiszolgálja (biztosan Ön is találkozott már m.domainnevem.hu  típusú oldalakkal). Ebben az esetben azonban két különböző oldalt kell szerkeszteni, fejleszteni, karbantartani egy helyett.
 

3. Átlátható statisztikák

Ha responsive honlapunk van, akkor ugyanazon a domainnéven érhető el az oldalunk, nem pedig több aldomainen (lsd m.domainnevem.hu és domainnevem.hu) így a látogatottsági, bevételi és egyéb statisztikáink is egy helyen, könnyebben áttekinthetőek.
 

4. Keresőoptimalizálás

Ha két oldalunk van, egy a mobilosoknak és egy a nem-mobilosoknak, akkor lényegében saját magunk duplikáljuk a saját tartalmunkat. Ez keresőoptimalizálási szempontból aggályos lehet és akár vissza is üthet egy hátrébbsorolás formájában.
 

5. Rugalmasan fejleszthető környezet

Egy honlap folyamatos fejlődésen és változáson esik át időről időre, új mobileszközök jelennek meg évről évre. Egy responsive weboldal esetében ezekre a változásokra gyorsan és költséghatékonyan lehet reagálni és követni tudjuk a legújabb trendeket, anélkül hogy folyamatosan új weboldalt kellene csinálnunk.
 

6. Munkaidő és pénz megtakarítás

Egy jól felépített, komplex responsive weblap drága befektetés lehet elsőre, azonban hosszútávon megtakarítást jelent mind időben, mind pénzben ahhoz képest, ha külön mobiloldalt szeretnénk fenntartani. Ha fel kell tölteni egy új tartalmat, vagy valamit meg kell változtatni az oldalunkon, akkor ezt elég egyszer megtenni, nem kell külön-külön, minden mobiloldal esetében frissíteni.
 

7. Alacsonyabb PPC költségek

A Google Adwords nemrégiben áttért a kiterjesztett kampányokra, ami azt jelenti, hogy a célzás a mobil eszközt használó és laptop/desktop felhasználók számára ugyanaz. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön landing page a kampányainkhoz, így egyszerűbb és végső soron olcsóbb a kampányaink kezelése. Ezen felül pedig a minőségi mutatóink is javulhatnak, ha javul a felhasználói élmény, amely által csökkennek a CPC költségeink, vagyis az egy kattintásra jutó kiadásaink.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő